Bekijk VragenCategorie: onderwijswat verdient zij instromer onderwijs?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wat verdient zij instromer onderwijs?
6 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
 In de Verenigde Staten is de basisopleiding voor webontwikkelaar meestal een bachelordiploma in informatica of een aanverwant vakgebied. Er zijn echter veel getalenteerde mensen die de arbeidsmarkt betreden zonder een formele graad. Er zijn ook veel programma's en bootcamps die training in webontwikkeling aanbieden. Deze programma's kunnen variëren van een paar weken tot enkele maanden, en kunnen vrij duur zijn.
WillemWillem answered 2 jaar ago
    De opleiding op instapniveau kan sterk variëren, afhankelijk van het vakgebied. Een algemeen vereiste is echter een bachelordiploma. Op sommige gebieden, zoals rechten of geneeskunde, kan een hoger diploma vereist zijn.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
 Een bachelordiploma. Volgens een rapport van Georgetown University Center on Education and the Workforce, in 2017, verdienden werknemers met een bachelordiploma gemiddeld $ 1.196 per week, of ongeveer $ 62.000 per jaar. Dat is vergeleken met 547 dollar per week, of ongeveer 28.000 dollar per jaar voor degenen met alleen een middelbare schooldiploma.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Het instapniveau voor een arts is meestal een diploma geneeskunde van een erkende instelling. Na de medische faculteit voltooien de meeste artsen een residentie in hun gekozen specialisme. Sommige specialismen, zoals pathologie of radiologie, vereisen een aanvullende opleiding na de opleiding.
BramBram answered 1 jaar ago
Ze verdient een opleiding op instapniveau. Een typisch salaris voor iemand met een beginnersopleiding is 30.000 dollar.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Een bachelordiploma in een willekeurig vakgebied levert een beginnend werknemer doorgaans ongeveer 35.000 dollar op. Met meer ervaring of een hoger opleidingsniveau kan dat salaris echter stijgen.