Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswelk diploma krijg je voor pedagogisch medewerker?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welk diploma krijg je voor pedagogisch medewerker?
4 Antwoorden
GerbenGerben answered 2 jaar ago
Er is geen one-size-fits-all antwoord op deze vraag, omdat het diploma dat u ontvangt als pedagogisch medewerker kan variëren, afhankelijk van de specifieke onderwijsinstelling of programma dat u bijwoont. Echter, een aantal van de meest voorkomende diploma's behaald door pedagogisch medewerkers zijn een associate's degree, een bachelor's degree, of een master's degree in het onderwijs of een verwant gebied. Bovendien voltooien veel pedagogische assistenten ook certificeringsprogramma's die specifiek zijn voor hun gebied van onderwijs specialisatie.
EvertEvert answered 2 jaar ago
In de Verenigde Staten is er geen specifiek diploma om pedagogisch medewerker te worden. Hoogstwaarschijnlijk is echter voor deze functie een bachelordiploma in onderwijs of een aanverwant vakgebied vereist.   Een pedagogisch medewerker assisteert een leraar in de klas door met studenten een-op-een of in kleine groepjes te werken om hen te helpen de aangeboden stof te begrijpen en te beheersen. Ze kunnen ook verantwoordelijk zijn voor het maken van instructiemateriaal, het beheren van het gedrag van studenten, en het geven van beoordelingen en feedback aan leraren.
GerbenGerben answered 2 jaar ago
Een diploma in pedagogisch assistent zou over het algemeen een undergraduate graad zijn. Het bereidt je voor om als assistent van een leraar in een klaslokaal te werken, waarbij je de leraar helpt met taken zoals het voorbereiden van materiaal en het helpen van leerlingen één-op-één of in kleine groepen.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
De meeste staten bieden een certificaat of licentie voor school paraprofessionals. De specifieke eisen verschillen per staat, maar over het algemeen moet een paraprofessional een middelbare schooldiploma of gelijkwaardig hebben en een geaccrediteerd opleidingsprogramma hebben afgerond. Sommige staten vereisen ook het slagen voor een Praxis II test.