Bekijk VragenCategorie: groepwelk leerjaar is groep 6?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welk leerjaar is groep 6?
7 Antwoorden
AikeAike answered 2 jaar ago
Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat verschillende scholen verschillende configuraties van klaslokalen hebben. In het algemeen wordt groep 6 echter beschouwd als het laatste jaar van de lagere school en het eerste jaar van de middelbare school. Dit betekent dat leerlingen van groep 6 meestal rond de 11 of 12 jaar oud zijn. Sommige scholen omvatten de 7e en 8e klas in hun middenschool, terwijl andere scholen aparte middelbare en middelbare scholen hebben voor respectievelijk de klassen 6-8 en 9-12. Dus, hoewel er geen definitief antwoord is, valt groep 6 over het algemeen ergens in de range van basisschool tot middelbare school.
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat landen over de hele wereld verschillende systemen hebben voor het beoordelen van leerlingen. In het algemeen wordt graad zes echter beschouwd als het equivalent van de zesde graad in de Verenigde Staten. Dat betekent dat leerlingen in de zesde klas meestal tussen de elf en twaalf jaar oud zijn    Het leerplan voor de zesde klas varieert van land tot land en zelfs van school tot school, maar omvat meestal vakken als wiskunde, natuurwetenschappen, maatschappijleer en taalkunde. Sommige scholen bieden ook extra lessen aan, zoals kunst of muziek.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Grade 6 is typisch de 6e klas op Amerikaanse scholen.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Groep 6 is een groep elementen in het periodiek systeem. Het cijfer voor deze groep is een A.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Groep 6 is een cijfer. Het is geen echt iets.
TeunTeun answered 1 jaar ago
Er bestaat niet zoiets als een rang "groep 6". Er zijn elementen in groep 6 van het periodiek systeem. Dit zijn de elementen chroom, molybdeen, wolfraam en selenium.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Groep 6 is een groep elementen in het periodiek systeem. De leden van groep 6 zijn chroom, mangaan, ijzer, kobalt en nikkel. Deze elementen hebben allemaal 6 elektronen in hun buitenste schil.