Bekijk VragenCategorie: onderwijswelk profiel krijg ik op het vwo?
Avatargast Staf asked 2 weken ago

welk profiel krijg ik op het vwo?

3 Antwoorden
BrentBrent answered 1 week ago

Op het vwo krijg je een gedetailleerd rapport met een overzicht van je sterke en zwakke punten. Dit rapport helpt je te bepalen op welke vakken je je moet richten om je cijfers te verbeteren. Je krijgt ook een profiel van je cognitieve vaardigheden, waaronder je intelligentiequotiënt (IQ) en leerstijlen. Het rapport helpt je te begrijpen hoe je het beste leert en welke strategieën voor jou het beste werken bij het aanpakken van je schoolwerk. Ten slotte geeft het rapport u inzicht in uw persoonlijkheidskenmerken en -voorkeuren. Als u uw persoonlijkheidstype kent, kunt u uzelf beter begrijpen en beter met anderen omgaan.

ValentijnValentijn answered 1 week ago

Op het vwo krijg je een profiel dat je studieresultaten en je mogelijkheden voor het hoger onderwijs meet. Het profiel bevat je cijfers van de middelbare school en je score op de vwo-test. Het bevat ook een voorspelling van hoe je het zou doen als je naar de universiteit zou gaan.

AikeAike answered 1 week ago

Bij VWO bieden we een reeks profielen die tegemoetkomen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. U kunt kiezen tussen onze gratis en betaalde plannen, en elk profiel biedt verschillende functies. Het Standaard profiel is perfect voor kleine bedrijven die de prestaties van hun website willen meten en inzicht willen krijgen in hoe ze deze kunnen verbeteren. Het Geavanceerde profiel biedt meer functies, zoals heatmaps en sessie-opnames, die u een beter inzicht geven in hoe mensen uw website gebruiken. Het Enterprise-profiel is ideaal voor grotere bedrijven die krachtigere tools nodig hebben om de prestaties van hun website te meten. Het bevat alles van het Advanced profiel, maar ook extra functies zoals multisite tracking en gebruikerssegmentatie.