Bekijk VragenCategorie: onderwijswelk profiel krijg ik op het vwo?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welk profiel krijg ik op het vwo?
7 Antwoorden
BrentBrent answered 1 jaar ago
Op het vwo krijg je een gedetailleerd rapport met een overzicht van je sterke en zwakke punten. Dit rapport helpt je te bepalen op welke vakken je je moet richten om je cijfers te verbeteren. Je krijgt ook een profiel van je cognitieve vaardigheden, waaronder je intelligentiequotiënt (IQ) en leerstijlen. Het rapport helpt je te begrijpen hoe je het beste leert en welke strategieën voor jou het beste werken bij het aanpakken van je schoolwerk. Ten slotte geeft het rapport u inzicht in uw persoonlijkheidskenmerken en -voorkeuren. Als u uw persoonlijkheidstype kent, kunt u uzelf beter begrijpen en beter met anderen omgaan.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
Op het vwo krijg je een profiel dat je studieresultaten en je mogelijkheden voor het hoger onderwijs meet. Het profiel bevat je cijfers van de middelbare school en je score op de vwo-test. Het bevat ook een voorspelling van hoe je het zou doen als je naar de universiteit zou gaan.
AikeAike answered 1 jaar ago
Bij VWO bieden we een reeks profielen die tegemoetkomen aan de behoeften van bedrijven van elke omvang. U kunt kiezen tussen onze gratis en betaalde plannen, en elk profiel biedt verschillende functies. Het Standaard profiel is perfect voor kleine bedrijven die de prestaties van hun website willen meten en inzicht willen krijgen in hoe ze deze kunnen verbeteren. Het Geavanceerde profiel biedt meer functies, zoals heatmaps en sessie-opnames, die u een beter inzicht geven in hoe mensen uw website gebruiken. Het Enterprise-profiel is ideaal voor grotere bedrijven die krachtigere tools nodig hebben om de prestaties van hun website te meten. Het bevat alles van het Advanced profiel, maar ook extra functies zoals multisite tracking en gebruikerssegmentatie.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Dat hangt af van je capaciteiten en interesses. Elke leerling in het VWO volgt een ander vakkenpakket, en er bestaat niet zoiets als een 'standaardprofiel'. De meest voorkomende profielen in het VWO zijn echter natuur- en geesteswetenschappen. Als je geïnteresseerd bent in de studie wetenschappen, dan moet je zeker het profiel wetenschappen kiezen. Wil je geesteswetenschappen studeren, dan kies je het profiel geesteswetenschappen. Er zijn echter nog vele andere opties, dus het hangt echt af van je individuele voorkeuren en capaciteiten. Praat met je begeleider voor meer informatie over de verschillende profielen op het VWO.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het profiel dat je op het vwo krijgt is afhankelijk van je individuele sterke en zwakke punten. In het algemeen zal het vwo echter beoordelen of je in staat bent kritisch en analytisch te denken, problemen op te lossen en effectief te communiceren. Ook wordt je kennis van diverse academische onderwerpen getoetst.
ArendArend answered 1 jaar ago
U krijgt een profiel dat is ontworpen om u voor te bereiden op cursussen op universitair niveau.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want het profiel dat je op het vwo krijgt, hangt af van je specifieke academische en buitenschoolse prestaties. Maar over het algemeen bevat een goed vwo-profiel uitstekende cijfers, sterke toetsscores en een indrukwekkende lijst van buitenschoolse activiteiten.