Bekijk VragenCategorie: onderwijswelk schooljaar behoort bij welk geboortedatum?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welk schooljaar behoort bij welk geboortedatum?
4 Antwoorden
BrentBrent answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien scholen verschillende kalenders kunnen volgen. Als we echter kijken naar het meest voorkomende schooljaar in de Verenigde Staten, dan loopt dat meestal van augustus tot juni. Leerlingen die tussen 1 augustus en 30 juni geboren zijn, vallen dus meestal in hetzelfde schooljaar. Houd er wel rekening mee dat er enige variatie kan zijn, afhankelijk van het schooldistrict en de wetten van de staat. Sommige districten kunnen het schooljaar bijvoorbeeld in juli of september beginnen. Het is dus altijd het beste om bij de school van uw kind na te vragen welke kalender zij volgen.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Het schooljaar begint in augustus en loopt tot eind juli. Als je geboren bent tussen 1 aug - 30 sept dan zit je in schooljaar 2017-2018. Ben je geboren tussen 1 okt - 30 nov, dan zit je in schooljaar 2018-2019. En zo verder...
GerbenGerben answered 1 jaar ago
1996 Volgens de kalender van het schooljaar 2016-2017 studeerden leerlingen die in 1996 zijn geboren op 2 juni 2017 af van de middelbare school.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Het schooljaar voor iemands geboortedatum kan worden berekend door negen maanden terug te tellen. Voor iemand die bijvoorbeeld op 15 oktober is geboren, begint het schooljaar op 1 september.