Bekijk VragenCategorie: schoollessenwelk schrift kan ik gebruiken voor maatschappijleer?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welk schrift kan ik gebruiken voor maatschappijleer?
3 Antwoorden
TeunTeun answered 1 jaar ago
Een notitieboekje is een goede manier om je aantekeningen bij te houden, maar ook eventuele hand-outs of artikelen die je leraar je geeft. Het is ook een goede plek om zelf wat extra onderzoek te doen en om ideeën die je hebt over je onderwerp te ordenen. Bij het kiezen van een notitieboek voor sociale studies is het belangrijk dat je er een vindt met veel ruimte om te schrijven, en dat het ook een aantal indelingen of tabbladen heeft, zodat je verschillende onderwerpen kunt scheiden. U kunt ook overwegen een schrift te kopen met gelinieerd of gerasterd papier, als u vindt dat u beter werkt met dat soort pagina's.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat dit afhangt van het specifieke curriculum voor maatschappijleer en de voorkeuren van de docent. Een goede optie voor de meeste cursussen maatschappijleer is echter een notitieboek met groot schrijfvlak. Daarmee kun je aantekeningen maken tijdens colleges en discussies, en ook samenvattingen opschrijven van de toegewezen lezingen. Als je leraar liever een ander soort notitieboek gebruikt, moet je je notitiestrategie daarop aanpassen.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Voor maatschappijleer kun je elk notitieboek gebruiken, maar het beste is een notitieboek met een spiraalband. Met een notitieboek met spiraalband kun je gemakkelijk door je aantekeningen bladeren en ze georganiseerd houden. Bovendien kun je de pagina's gemakkelijk uitscheuren als je ze met een andere leerling of leraar wilt delen.