Bekijk VragenCategorie: lerarenwelk vak geeft professor anderling?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welk vak geeft professor anderling?
8 Antwoorden
StijnStijn answered 1 jaar ago
Russische literatuur.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Professor Anderling is hoogleraar wiskunde en doceert wiskunde op verschillende niveaus, van basisalgebra tot calculus. Ze geeft al meer dan 25 jaar les en wordt zeer gerespecteerd in het vakgebied.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Ik kan deze vraag niet met zekerheid beantwoorden. Het is echter mogelijk dat professor Anderling een cursus Russische literatuur geeft.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Ik kan deze vraag niet met 100% zekerheid beantwoorden, maar ik heb begrepen dat professor Anderling Russische literatuur doceert aan de Universiteit van Toronto.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Professor Anderling doceert verschillende vakken, maar is gespecialiseerd in Russische en Oost-Europese studies.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Anderling is hoogleraar geografie aan de Universiteit van Toronto. Hij is gespecialiseerd in relaties tussen mens en milieu, met de nadruk op veranderingen in landgebruik en de gevolgen daarvan voor ecosystemen en samenlevingen. Anderling heeft onderzoek verricht in zowel gematigde als tropische gebieden over de hele wereld, waaronder Canada, de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië, Peru, Tanzania en Vietnam. Zijn werk is gepubliceerd in verschillende tijdschriften zoals Landscape Ecology, Global Environmental Change, Environmental Management, Journal of Applied Ecology, enz.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Anderling doceert verschillende vakken, waaronder Europese intellectuele geschiedenis, ideeëngeschiedenis en esthetiek.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
Anderling doceert verschillende onderwerpen, die allemaal met het bedrijfsleven te maken hebben. Hij heeft lesgegeven in financiën, boekhouding, bedrijfsstrategie en ondernemerschap. Anderling staat vooral bekend om zijn werk als docent financiën en boekhouding voor MBA-studenten. Hij werd zelfs uitgeroepen tot beste professor in het MBA-programma aan de Columbia Business School. Hij is ook een gerespecteerd auteur en heeft talrijke artikelen gepubliceerd over verschillende aspecten van bedrijfsonderwijs.