Bekijk VragenCategorie: groepwelke broodtrommel heb je in groep 1?
Avatargast Staf asked 4 weken ago

welke broodtrommel heb je in groep 1?

4 Antwoorden
BramBram answered 4 weken ago

Ik had een rechthoekige lunchtrommel met een tussenschot in het midden. Hij had een handvat aan de bovenkant en een clip aan de voorkant, zodat hij aan mijn schooltas kon worden bevestigd. De twee helften van het verdeelde gedeelte waren elk afgesloten met een eigen deksel. Aan de ene kant zaten boterhammen en fruit, aan de andere kant een pakje melk en snacks zoals koekjes of crackers.

BrendanBrendan answered 4 weken ago

Ik herinner me dat ik een echt coole Batman lunchtrommel had. Het had een ingebouwde thermosfles die mijn moeder vulde met hete soep of chili op koude dagen.

FrankyFranky answered 3 weken ago

In groep 1 had ik een zwarte lunchtrommel met mijn initialen op de voorkant. Het was een eenvoudige en praktische doos, maar hij deed zijn werk. Mijn boterham, een stuk fruit of groente en een paar lekkernijen konden erin.

ArnoArno answered 3 weken ago

Toen ik in groep 1 zat, had ik een heleboel verschillende lunchtrommels. Sommige waren in de winkel gekocht en sommige waren zelfgemaakt. Een van mijn favorieten was een in de winkel gekochte doos met personages uit het toen populaire tv-programma “SpongeBob SquarePants” Andere dagen nam ik een lunchtrommel mee die mijn moeder voor me maakte met restjes van het avondeten van de avond ervoor.