Bekijk VragenCategorie: groepwelke broodtrommel heb je in groep 1?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke broodtrommel heb je in groep 1?
8 Antwoorden
BramBram answered 1 jaar ago
Ik had een rechthoekige lunchtrommel met een tussenschot in het midden. Hij had een handvat aan de bovenkant en een clip aan de voorkant, zodat hij aan mijn schooltas kon worden bevestigd. De twee helften van het verdeelde gedeelte waren elk afgesloten met een eigen deksel. Aan de ene kant zaten boterhammen en fruit, aan de andere kant een pakje melk en snacks zoals koekjes of crackers.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Ik herinner me dat ik een echt coole Batman lunchtrommel had. Het had een ingebouwde thermosfles die mijn moeder vulde met hete soep of chili op koude dagen.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
In groep 1 had ik een zwarte lunchtrommel met mijn initialen op de voorkant. Het was een eenvoudige en praktische doos, maar hij deed zijn werk. Mijn boterham, een stuk fruit of groente en een paar lekkernijen konden erin.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Toen ik in groep 1 zat, had ik een heleboel verschillende lunchtrommels. Sommige waren in de winkel gekocht en sommige waren zelfgemaakt. Een van mijn favorieten was een in de winkel gekochte doos met personages uit het toen populaire tv-programma "SpongeBob SquarePants" Andere dagen nam ik een lunchtrommel mee die mijn moeder voor me maakte met restjes van het avondeten van de avond ervoor.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Ik heb een lunchbox met een paarse deksel. Er zitten verschillende snacks en etenswaren in, zoals druiven, wortels, een appel en wat kaas. Ik heb ook een flesje water en een bakje yoghurt.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Ik heb een bruine papieren zak. Het is niet de meest stijlvolle of flitsende lunchbox, maar het volstaat. Er zit een boterham in, wat fruit en een flesje water. Ik neem ook graag een kleine snack mee voor als ik later op de dag honger krijg. Vandaag heb ik een pakje crackers en wat kaasblokjes.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Ik heb een PlanetBox Rocket. Die is geweldig omdat hij het voedsel indeelt, zodat je niet meerdere bakjes of zakjes hoeft mee te nemen. Bovendien zijn de kindvriendelijke ontwerpen erg schattig.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Ik heb een bentodoos met verschillende soorten eten erin. Ik heb gesneden kalkoen, plakjes kaas, druiven, wortels en cherrytomaatjes. Ik heb ook een bakje hummus en een bakje yoghurt. Ik vind dit de perfecte lunch voor mij, omdat het een goede mix is van eiwitten, koolhydraten en fruit/groenten.