Bekijk VragenCategorie: schoolspullenWelke fiets kun je rijden op het voortgezet onderwijs?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
Heel binnenkort zal ik beginnen met het voortgezet onderwijs, maar ik heb een vraagje over met welke fiets ik naar school zou kunnen? Welke fiets kun je rijden op het voortgezet onderwijs?
4 Antwoorden
CiscoCisco answered 1 jaar ago
De beste fiets voor de middelbare school is een mountainbike. Een mountainbike is ideaal omdat hij stevig is en ruw terrein aankan, waardoor hij perfect is voor het rijden op onverharde paden of wegen. Bovendien heeft een mountainbike versnellingen waarmee je de snelheid van je rit kunt aanpassen, wat belangrijk is als je door gebieden met verschillende hellingen fietst.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt echt af van wat voor soort fietsen je leuk vindt en het terrein van de campus van je school. Enkele goede opties zijn mountainbikes, racefietsen en hybride fietsen. Welke fiets je ook kiest, zorg ervoor dat hij goed past en comfortabel rijdt.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Een mountainbike.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Je mag op de middelbare school op elke fiets rijden zolang je een helm hebt en je aan de verkeersregels houdt. Als je op straat gaat rijden, zorg er dan voor dat je fiets goed op je zit en in goede staat is. Zorg er ook voor dat je reflectoren en verlichting gebruikt als je 's nachts of bij weinig licht fietst.