Bekijk VragenCategorie: Questionswelke havo examens zijn er morgen?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

welke havo examens zijn er morgen?

4 Antwoorden
GijsGijs answered 1 maand ago

Op dit moment zijn er geen examens gepland voor morgen. Maar dat kan altijd veranderen, afhankelijk van wat …

CornaldCornald answered 1 maand ago

Ik weet niet helemaal zeker wat u vraagt. Bent u op zoek naar een lijst van examens die morgen plaatsvinden? Of vraagt u wat voor soort examens er op uw rooster staan? 
 
In beide gevallen zal ik mijn best doen om je vraag te beantwoorden. Voor zover ik weet, zijn er over het algemeen twee soorten examens waarmee leerlingen te maken krijgen: gestandaardiseerde toetsen en door de leraar gemaakte beoordelingen 
 
Gestandaardiseerde toetsen zoals de SAT, ACT, LSAT, MCAT, en GRE zijn examens die door organisaties buiten de schoolomgeving worden gemaakt. Deze toetsen worden meestal gebruikt voor de toelating tot een universiteit of voor de aanvraag van een diploma.

TijmenTijmen answered 1 maand ago

Er zijn een paar verschillende soorten examens die leerlingen morgen kunnen maken. Het meest gebruikelijke type examen is waarschijnlijk het gewone proefwerk of de gewone quiz. Andere mogelijke examens zijn eindexamens, midterms, of gestandaardiseerde tests zoals de SAT of ACT.

DimitriDimitri answered 1 maand ago

Morgen vinden er een aantal examens plaats, waaronder het Havo-examen. Dit examen wordt afgelegd door studenten in Nederland die willen instromen in het hoger onderwijs. Het examen heeft betrekking op verschillende vakken, waaronder Nederlands, Engels, wiskunde en natuurwetenschappen.