Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke havo klas is het moeilijkst?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago
welke havo klas is het moeilijkst?
4 Antwoorden
DuukDuuk answered 2 maanden ago
Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de sterke en zwakke punten van de individuele leerling. In het algemeen zou ik echter zeggen dat de moeilijkste lessen die zijn waarbij je veel moet onthouden, zoals wiskunde en wetenschappen.
PieterPieter answered 2 maanden ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de sterke en zwakke punten van elke individuele leerling. In het algemeen zijn de hogere klassen (zoals Havo 4) echter moeilijker dan de lagere klassen (zoals Havo 1). Dit komt doordat de hogere klassen meer diepgaande stof behandelen en van de leerlingen een beter begrip van de stof vragen.
ErnestErnest answered 2 maanden ago
De moeilijkste HAVO-klas is wiskunde. Wiskunde is een uitdagend vak dat veel tijd en moeite kost om te begrijpen. Maar met hard werken en toewijding is het mogelijk om in dit vak uit te blinken.
BrentBrent answered 2 maanden ago
Er is niet één "moeilijkste" Havo-klas. Maar de lessen die leerlingen over het algemeen het moeilijkst vinden, zijn de natuurwetenschappelijke lessen (biologie, scheikunde en natuurkunde). Deze lessen bevatten veel memorisatie en vereisen dat leerlingen complexe concepten kunnen begrijpen. Bovendien worden ze vaak op een strengere manier onderwezen dan andere vakken op de Havo.