Bekijk VragenCategorie: lerarenwelke leraar ben ik?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke leraar ben ik?
7 Antwoorden
FeddeFedde answered 1 jaar ago
De beste manier om daar achter te komen is om het je leerlingen te vragen. Zij weten waarschijnlijk wel wie hun favoriete leraar is. Als u niet zeker bent, probeer dan uw klasgenoten of collega's te ondervragen. Zij zullen waarschijnlijk een mening hebben over welke leraar de beste (of slechtste) was.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Het is onmogelijk om het met zekerheid te zeggen, maar op basis van de informatie die u heeft gegeven lijkt het erop dat u misschien een wiskundeleraar bent. Wiskundeleraren zijn vaak zeer georganiseerd en detailgericht, en ze werken graag met getallen en lossen problemen op. Ze zijn ook meestal geduldig en goed in het uitleggen van dingen op een manier die begrijpelijk is voor studenten.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Het is onmogelijk deze vraag te beantwoorden zonder meer over u te weten. Sommige mensen vinden bijvoorbeeld hun wiskundeleraar het belangrijkst, terwijl anderen hun leraar Engels het belangrijkst vinden.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Jij bent de leraar waar iedereen van houdt. Je hebt een geweldige persoonlijkheid en bent altijd bereid om te helpen. Je maakt leren leuk en spannend, en je klas zit altijd vol energie.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Je bent een leraar die je leerlingen altijd aanmoedigt om hun best te doen. U gelooft in hen en u bent er altijd om hen te helpen leren en groeien. U stelt hoge eisen aan uw leerlingen, maar u weet ook hoe u plezier moet maken. U bent gepassioneerd over lesgeven, en uw leerlingen waarderen alles wat u voor hen doet.
TeunTeun answered 1 jaar ago
U bent de leraar die de leerlingen altijd vraagt voor zichzelf te denken en hun eigen mening te vormen. U moedigt hen aan om vragen te stellen en dingen nooit zomaar aan te nemen. U wilt dat uw leerlingen veelzijdige, intelligente individuen worden die voor zichzelf kunnen denken en beslissingen nemen op basis van logica en rede.
HesselHessel answered 1 jaar ago
U bent de leraar waar iedereen van houdt en die iedereen wil behagen. U hebt veel charisma en mensen voelen zich aangetrokken tot uw persoonlijkheid. U maakt leren leuk en interessant, en leerlingen krijgen nooit genoeg van uw lessen. U bent altijd goed voorbereid en hebt een schat aan kennis te delen.