Bekijk VragenCategorie: groepwelke liniatuur vind je in groep 5?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke liniatuur vind je in groep 5?
4 Antwoorden
HesselHessel answered 2 jaar ago
In groep 5 vindt u een miniatuur van het schilderij "The Hay Wagon" van de Amerikaanse schilder Andrew Wyeth. Dit is een van Wyeths bekendste schilderijen, en het werd voltooid in 1948. Het schilderij toont een wagen geladen met hooi die getrokken wordt door een span paarden. Het is een mooi en vredig schilderij, en het is geen wonder dat het in miniatuurvorm is gereproduceerd.
ZefZef answered 2 jaar ago
Er zijn heel wat verschillende mineralen die in groep 5 van het periodiek systeem kunnen worden gevonden. Enkele van de meest voorkomende zijn bismut, antimoon, en lood. Al deze mineralen zijn relatief zwaar en hebben een hoge dichtheid. Bismut is het zwaarste element in deze groep, met een dichtheid van 18,7 gram per kubieke centimeter. Antimoon heeft een dichtheid van 6,6 gram per kubieke centimeter, terwijl lood een dichtheid heeft van 11,3 gram per kubieke centimeter. Al deze drie elementen staan ook bekend om hun hoge toxiciteit, dus ze moeten voorzichtig worden behandeld.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Groep 5, de laatste groep miniaturen in het D&D spel, bestaat uit hemelse en duivelse wezens. Hemelwezens zijn wezens van de goede groepering, terwijl duivels wezens zijn van de kwade groepering. Enkele voorbeelden zijn engelen, archons, duivels, demonen, en fey.
HesselHessel answered 2 jaar ago
Naar mijn mening vind ik miniatuurlelies het meest in groep 5. Maar anderen denken daar misschien anders over en dat is niet erg! Tijdens mijn onderzoek kwam ik erachter dat veel mensen vinden dat madeliefjes de meest geziene bloem in groep 5 zijn, maar voor mij hebben lelies een meer persoonlijke betekenis.