Bekijk VragenCategorie: schoollessenwelke opleiding kan ik volgen voor scheikunde?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke opleiding kan ik volgen voor scheikunde?
5 Antwoorden
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Er zijn een paar soorten scheikundecursussen die je kunt volgen. Als u scheikunde op universitair niveau wilt studeren, moet u een algemene scheikundecursus volgen en daarna verdergaan met meer gespecialiseerde cursussen organische, anorganische en biochemie. Als je gewoon geïnteresseerd bent in het leren over de basis van chemie, zijn er tal van inleidende niveau cursussen aangeboden online of via uw lokale community college dat u kan leren over de bouwstenen van de materie, atomen en moleculen, chemische reacties, en hoe de balans vergelijkingen.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Je zou de cursussen Algemene Scheikunde 1 en 2 kunnen volgen aan een plaatselijke gemeenschapsschool. Deze cursussen geven u een inleiding tot het soort problemen dat chemici dagelijks oplossen. De volgende stap is organische chemie, de studie van koolstofhoudende moleculen. Na organische chemie zou je biochemie kunnen nemen, de studie van de wisselwerking tussen chemische stoffen en levende wezens. Als je onderzoek wilt gaan doen, dan moet je ook nog lessen in fysische chemie en theoretische chemie volgen.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste cursus om chemie te leren hangt af van uw specifieke behoeften en interesses. Een paar goede opties om te overwegen zijn echter een undergraduate graad in chemie, een graduaatprogramma in chemische technologie, of een certificaatprogramma in analytische chemie.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Voor scheikundelessen zijn er verschillende mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een inleidende cursus die de basis behandelt, dan is een cursus algemene scheikunde waarschijnlijk geschikt voor u. Als je je echter wilt richten op een specifiek gebied van de chemie, zoals organische of anorganische chemie, dan kun je overwegen een meer gespecialiseerde cursus te volgen. Het maakt niet uit wat voor soort klasse je besluit, zorg ervoor dat u uw onderzoek te doen en een die is geaccrediteerd en zal u voorzien van de vaardigheden en kennis die u nodig hebt om te slagen in dit veld.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Er zijn veel cursussen die je kunt volgen voor scheikunde. Het hangt af van uw niveau van interesse en deskundigheid. Als u net begint, kunt u overwegen een inleidende cursus te volgen. Zo krijgt u een basiskennis van de materie. Als u op zoek bent naar een meer gevorderde cursus, zijn er ook veel opties beschikbaar. Je kunt cursussen volgen die zich richten op specifieke onderwerpen, zoals organische chemie of biochemie. Er zijn ook veel op onderzoek gebaseerde cursussen beschikbaar. Deze cursussen geven je een grondiger inzicht in de stof en stellen je in staat je eigen onderzoeksprojecten uit te voeren. Uiteindelijk is de beste cursus voor jou er een die aan je individuele behoeften en interesses voldoet.