Bekijk VragenCategorie: schoolspullenwelke rugzak gebruik je in groep 1?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke rugzak gebruik je in groep 1?
6 Antwoorden
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Ik gebruik een JanSport Big Student rugzak. Hij is ruim genoeg voor al mijn schoolspullen, maar niet te groot of te log dat het lastig wordt om hem mee te nemen. En de stof is duurzaam, zodat hij bestand is tegen rondslingeren in een drukke schoolgang.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Ik gebruik een JanSport rugzak. Hij is ruim, comfortabel en heeft veel opbergvakken. En hij is er in veel leuke kleuren en ontwerpen.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Hallo! Ik gebruik de JanSport Big Student Backpack in klas 1. Hij is perfect voor al mijn schoolspullen en heeft veel handige vakjes voor kleinere spullen. En hij is er in verschillende kleuren, zodat ik er een kan kiezen die bij mijn outfit van die dag past.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
De JanSport Grote Studenten Rugzak. Deze rugzak is perfect voor groep 1 omdat hij ruim genoeg is voor al je schoolspullen, maar niet zo groot dat hij onhandig wordt om te dragen. Hij heeft ook verschillende vakken en zakken, waardoor het organiseren van je spullen een fluitje van een cent wordt. En tot slot is de rugzak gemaakt van duurzame materialen die het hele schooljaar meegaan.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Ik gebruik de JanSport Big Student Backpack. Hij is heel groot en heeft veel vakken, zodat al mijn schoolspullen erin passen. Bovendien heeft hij een gewatteerd rugpand en riemen, waardoor hij heel comfortabel is om te dragen.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Ik gebruik in groep 1 een JanSport Big Student Backpack. Hij is perfect om al mijn schoolspullen in mee te nemen, en de twee grote vakken maken het gemakkelijk om alles te organiseren. Ik hou ook van het gewatteerde rugpaneel en de riemen, waardoor hij comfortabel zit, zelfs als hij vol zit met boeken en andere spullen.