Bekijk VragenCategorie: schoolspullenwelke rugzak gebruik je voor het middelbare school?
Avatargast Staf asked 4 weken ago

welke rugzak gebruik je voor het middelbare school?

7 Antwoorden
FeddeFedde answered 4 weken ago

Ik gebruik een North Face Unisex Base Camp Duffel Bag. Hij is heel ruim en perfect om een heleboel schoolboeken en andere schoolbenodigdheden in te doen. En dankzij de riemen kun je hem makkelijk dragen, zelfs als hij helemaal vol zit. Ik zou deze rugzak zeker aanraden aan middelbare scholieren! Hij is perfect om al je benodigdheden mee te nemen zonder dat hij te volumineus of ongemakkelijk is.

MaartenMaarten answered 4 weken ago

Ik gebruik een JanSport Big Student rugzak. Daar past alles in wat ik nodig heb voor school en er is genoeg ruimte voor extra’s. Bovendien zit hij comfortabel en heeft hij leuke functies, zoals een koptelefoonaansluiting en een waterfleshouder. Ik zou deze rugzak aanraden aan iedereen die op zoek is naar een goede optie voor de middelbare school. Hij is perfect voor studenten die elke dag veel spullen bij zich hebben.

BrendanBrendan answered 4 weken ago

Voor de middelbare school gebruikte ik de JanSport Big Student Backpack. Er kunnen veel boeken in en hij heeft veel vakken om spullen in op te bergen. En hij is heel comfortabel om te dragen. Ik zou deze rugzak zeker aanraden aan iedereen die veel spullen met zich mee moet dragen. Het is ook geweldig voor studenten die lange afstanden moeten lopen om bij hun lessen te komen.

CornaldCornald answered 4 weken ago

Ik gebruik een rugzak van North Face die echt stevig is en veel gewicht kan dragen. Hij heeft ook comfortabele riemen en veel vakken en vakjes, wat heel handig is voor het organiseren van mijn schoolspullen.

LaurensLaurens answered 15 uur ago

Ik gebruik een JanSport Big Student rugzak. Hij is vrij groot, zodat er veel in past, en de riemen zijn verstelbaar, zodat ik hem aan mijn lichaamslengte kan aanpassen. Bovendien zijn er veel verschillende kleuren, zodat ik er een kan kiezen die ik mooi vind. Ik vind het ook fijn dat hij veel vakken heeft aan de buitenkant en aan de binnenkant, zodat ik alles kan organiseren en dingen snel kan vinden. En de stof is stevig zodat hij lang meegaat.

FeddeFedde answered 15 uur ago

Ik gebruik een JanSport Big Student rugzak. Hij is ruim genoeg voor al mijn schoolspullen, en de twee extra vakken aan de voorkant zijn perfect voor mijn mobiele telefoon en waterfles. Het gewatteerde rugpaneel en de riemen maken hem comfortabel om te dragen, zelfs als hij vol zit. Bovendien is de stof licht en gemakkelijk schoon te maken als hij vies wordt.

DaafDaaf answered 15 uur ago

Ik gebruik de JanSport Big Student Backpack. Die heeft heel veel ruimte en vakken, en is heel comfortabel om te dragen. Ik hou ook van de North Face Unisex Base Camp Duffel Bag. Die is ruim en heeft ook veel vakken, en hij is heel stevig en weerbestendig.