Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewelke schoolvakantie in welk regio?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago
welke schoolvakantie in welk regio?
3 Antwoorden
BramBram answered 2 maanden ago
Welke schoolvakantie in welke regio? Hier is een lijst van enkele belangrijke schoolvakanties in de Verenigde Staten, per regio: Oostkust: Labor Day, Memorial Day, Columbus Day, Martin Luther King Jr. Day Westkust: Labor Day, Memorial Day, Columbus Day Midwest: Labor Day, Memorial Day, Fourth of July Zuiden: Memorial Day.
TijmenTijmen answered 2 maanden ago
Voor studenten in de Verenigde Staten valt de wintervakantie meestal in december en januari. De specifieke data verschillen per staat. Studenten in Europa hebben meestal zes weken vakantie met Kerstmis en Nieuwjaar, terwijl Britse studenten twee weken vrij hebben met Kerstmis en twee weken met Pasen. Australische studenten hebben vier weken vakantie in december en januari. Japanse studenten hebben meestal een vakantie van een maand in februari of maart.
LaurensLaurens answered 2 maanden ago
Er zijn een aantal verschillende schoolvakantieperiodes gedurende het jaar, afhankelijk van de regio waar je woont. In de Verenigde Staten hebben leerlingen bijvoorbeeld een wintervakantie in december en januari, en een voorjaarsvakantie in maart. Maar er zijn ook zomervakanties en vakantieperiodes met Kerstmis en Pasen.