Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewelke schoolvakantie in welk regio?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke schoolvakantie in welk regio?
4 Antwoorden
BramBram answered 2 jaar ago
Welke schoolvakantie in welke regio? Hier is een lijst van enkele belangrijke schoolvakanties in de Verenigde Staten, per regio: Oostkust: Labor Day, Memorial Day, Columbus Day, Martin Luther King Jr. Day Westkust: Labor Day, Memorial Day, Columbus Day Midwest: Labor Day, Memorial Day, Fourth of July Zuiden: Memorial Day.
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
Voor studenten in de Verenigde Staten valt de wintervakantie meestal in december en januari. De specifieke data verschillen per staat. Studenten in Europa hebben meestal zes weken vakantie met Kerstmis en Nieuwjaar, terwijl Britse studenten twee weken vrij hebben met Kerstmis en twee weken met Pasen. Australische studenten hebben vier weken vakantie in december en januari. Japanse studenten hebben meestal een vakantie van een maand in februari of maart.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Er zijn een aantal verschillende schoolvakantieperiodes gedurende het jaar, afhankelijk van de regio waar je woont. In de Verenigde Staten hebben leerlingen bijvoorbeeld een wintervakantie in december en januari, en een voorjaarsvakantie in maart. Maar er zijn ook zomervakanties en vakantieperiodes met Kerstmis en Pasen.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Er zijn verschillende schoolvakantieperiodes in verschillende delen van de wereld. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld duurt de wintervakantie meestal twee weken en vindt deze plaats tussen december en januari. De voorjaarsvakantie duurt doorgaans één week en vindt plaats in maart of april. En de zomervakantie duurt doorgaans drie maanden en vindt plaats tussen mei en augustus. Elke regio heeft zijn eigen vakantieschema. In Europa duurt de wintervakantie meestal één tot twee weken en vindt deze plaats in december of januari. De voorjaarsvakantie duurt doorgaans een week en vindt plaats in maart of april. En de zomervakantie duurt meestal twee tot vier maanden en vindt plaats tussen mei en september of oktober.