Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewelke schoolvakantie is er nu?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

welke schoolvakantie is er nu?

5 Antwoorden
MaartenMaarten answered 2 maanden ago

Op dit moment hebben de meeste Amerikaanse scholen wintervakantie. Dit duurt meestal van eind december tot begin januari. Sommige scholen hebben echter een ander rooster, dus het is altijd het beste om bij de school van je kind te informeren naar de exacte data. Enkele populaire activiteiten in de wintervakantie zijn thuisblijven en tijd doorbrengen met familie, reizen, de pistes opgaan om te skiën of snowboarden, of gewoon genieten van het weer door naar buiten te gaan.

JorisJoris answered 2 maanden ago

De kerstvakantie is de belangrijkste schoolvakantie in december in de Verenigde Staten. De meeste scholen zijn gesloten van 22 december tot 2 januari.

FrankyFranky answered 2 maanden ago

Op dit moment zijn er geen schoolvakanties. De volgende schoolvakantie is in de herfst.

DimitriDimitri answered 2 maanden ago

Er zijn verschillende schoolvakanties en -onderbrekingen, afhankelijk van het land of de staat waar je woont. Enkele populaire schoolvakanties zijn wintervakantie, voorjaarsvakantie en zomervakantie. Er kunnen echter ook andere vakanties zijn die specifiek zijn voor jouw regio of land en waar je rekening mee moet houden. Neem contact op met uw plaatselijke schooldistrict voor meer informatie.

ZefZef answered 3 dagen ago

De schoolvakantie is nu de zomervakantie.