Bekijk VragenCategorie: schoolvakantiewelke schoolvakantie is er nu?
Avatargast Staf asked 10 maanden ago
welke schoolvakantie is er nu?
7 Antwoorden
MaartenMaarten answered 10 maanden ago
Op dit moment hebben de meeste Amerikaanse scholen wintervakantie. Dit duurt meestal van eind december tot begin januari. Sommige scholen hebben echter een ander rooster, dus het is altijd het beste om bij de school van je kind te informeren naar de exacte data. Enkele populaire activiteiten in de wintervakantie zijn thuisblijven en tijd doorbrengen met familie, reizen, de pistes opgaan om te skiën of snowboarden, of gewoon genieten van het weer door naar buiten te gaan.
JorisJoris answered 10 maanden ago
De kerstvakantie is de belangrijkste schoolvakantie in december in de Verenigde Staten. De meeste scholen zijn gesloten van 22 december tot 2 januari.
FrankyFranky answered 10 maanden ago
Op dit moment zijn er geen schoolvakanties. De volgende schoolvakantie is in de herfst.
DimitriDimitri answered 10 maanden ago
Er zijn verschillende schoolvakanties en -onderbrekingen, afhankelijk van het land of de staat waar je woont. Enkele populaire schoolvakanties zijn wintervakantie, voorjaarsvakantie en zomervakantie. Er kunnen echter ook andere vakanties zijn die specifiek zijn voor jouw regio of land en waar je rekening mee moet houden. Neem contact op met uw plaatselijke schooldistrict voor meer informatie.
ZefZef answered 8 maanden ago
De schoolvakantie is nu de zomervakantie.
FeddeFedde answered 7 maanden ago
De huidige schoolvakantie is de wintervakantie. Die begint meestal in december en eindigt in januari.
AikeAike answered 7 maanden ago
De schoolvakantie is nu de wintervakantie.