Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswelke vakken behoren tot het eindexamen op het havo?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

welke vakken behoren tot het eindexamen op het havo?

4 Antwoorden
BramBram answered 1 maand ago

Het eindexamen havo beslaat doorgaans een scala aan vakken, afhankelijk van het vakkenpakket. Veel voorkomende vakken die in het eindexamen aan bod komen zijn echter wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie en Nederlands. Deze examens vinden meestal plaats in de laatste schoolweek voor de zomervakantie.

GerbenGerben answered 1 maand ago

De vakken die tot het eindexamen op havo behoren zijn Nederlands, wiskunde, Engels, een tweede vreemde taal en een bètavak.

ArnoArno answered 1 maand ago

Het eindexamen op havo-niveau bestaat uit vier vakken: Nederlands, wiskunde, Engels en een derde vak dat varieert afhankelijk van je specialisatie. De meest voorkomende derde vakken zijn biologie, geschiedenis en aardrijkskunde. Er zijn echter nog veel meer opties om uit te kiezen, waaronder Frans, Duits, economie en filosofie.

ErnestErnest answered 1 maand ago

De belangrijkste vakken die tot de eindexamens op de havo behoren zijn wiskunde, Nederlands, Engels en soms Spaans. Dit zijn de belangrijkste en meest prominente vakken waarvoor leerlingenDetails over het eindexamen havo kun je vinden op websites als https://www.havovwo.nl/vakken/examenprogramma/. verder niet veel gevonden! ~ Elke leerling is anders in welke extra vakken ze eventueel hebben gevolgd, dus het verschilt echt allemaal! Je zult gewoon je persoonlijke examenrooster moeten opzoeken :).