Bekijk VragenCategorie: schoolexamensWelke vakken krijg je bij het eindexamen?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

Welke vakken krijg je bij het eindexamen?

3 Antwoorden
ZefZef answered 2 maanden ago

Het eindexamen bestaat meestal uit een mix van toetsen en essays, over stof van het hele semester. De precieze vorm hangt af van je professor, maar het is gebruikelijk dat er minstens één groot essay is en één of twee kortere examens 
 
Als je je voorbereidt op de eindexamens, begin dan met het doornemen van je syllabus en aantekeningen van colleges om een overzicht te krijgen van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Van daaruit kun je een studieplan maken dat alle stof behandelt die je moet kennen.

ArnoArno answered 2 maanden ago

Het eindexamen van een cursus is een toets over de stof die de studenten tijdens de les hebben behandeld. De vorm van het examen hangt af van de docent, maar meestal is het een uitgebreid essay of een meerkeuze-examen. Omdat het eindexamen zo’n groot deel van het totaalcijfer van een cursus waard is, is het belangrijk om goed te studeren en ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent. Dit betekent dat je al het cursusmateriaal (aantekeningen, hand-outs, leesmateriaal, enz.) moet doornemen en ook alle oefenopgaven en vragen die beschikbaar zijn moet maken. Als je vragen hebt over wat er op het examen zal staan, stel ze dan aan je docent tijdens kantooruren of tijdens de gewone lesuren.

FeddeFedde answered 2 maanden ago

Elektrotechniek is een tak van techniek die zich bezighoudt met de studie en toepassing van elektriciteit, elektronica en elektromagnetisme. Het bestrijkt een breed scala aan onderwerpen, van elektronische schakelingen tot energieopwekking en -distributie. In het eindexamen zul je worden getest op je kennis van de verschillende onderwerpen die in het curriculum van de elektrotechniek aan bod komen. De vragen zullen zowel op theoretische concepten als op praktische toepassingen gebaseerd zijn.