Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke voortgezet onderwijs past bij mij?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke voortgezet onderwijs past bij mij?
4 Antwoorden
BrentBrent answered 2 jaar ago
Dat hangt af van wat je wilt gaan doen. Als u het niet zeker weet, kunt u het beste naar verschillende soorten loopbanen kijken en zien welke middelbare schoolopleiding vereist is.   Als je bijvoorbeeld dokter wilt worden, moet je medicijnen gaan studeren, dus is een medische vooropleiding het beste. Als je ingenieur wilt worden, heb je een ingenieursdiploma nodig, dus een ingenieursdiploma is de juiste keuze.   Sommige mensen hebben het gevoel dat ze voor een bepaald beroep geroepen zijn, ook al weten ze niet wat de specifieke eisen zijn. In dat geval kan het zinvol zijn om verschillende opties te verkennen en uit te zoeken welke secundaire opleiding hen zal helpen hun doelen te bereiken.
ArnoArno answered 2 jaar ago
Dat hangt af van wat je met je leven wilt doen. Als je medicijnen wilt gaan studeren, dan heb je een pre-medische graad nodig. Als je kunstenaar wilt worden, heb je een kunstdiploma nodig. Er is niet één "juiste" opleiding voor iedereen; het hangt ervan af wat je met je leven wilt doen.
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Dit hangt echt af van wat je wilt studeren en wat je carrièredoelen zijn. Als je het nog niet zeker weet, is het misschien een goed idee om verschillende soorten voortgezet onderwijs te bekijken voordat je een beslissing neemt. Sommige mensen gaan liever naar een traditionele vierjarige universiteit, terwijl anderen misschien kiezen voor een beroepsopleiding of een technische school. Er zijn ook veel verschillende opties tussen, zoals community colleges, online scholen, of handel scholen. Het belangrijkste is om je onderzoek te doen en de optie te vinden die het beste past bij je behoeften en interesses.
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
Dit is een vraag die alleen op individuele basis kan worden beantwoord, aangezien de beste optie voor elke persoon afhangt van zijn specifieke talenten, interesses en doelstellingen.