Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke voortgezet onderwijs zijn er?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke voortgezet onderwijs zijn er?
8 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Er zijn veel middelbare scholen, zowel openbare als particuliere. Een paar voorbeelden van openbare middelbare scholen zijn John F. Kennedy High School in San Jose, CA en Marymount Secondary School in Vancouver, BC. Enkele opmerkelijke particuliere middelbare scholen zijn Phillips Academy Andover in Andover, MA en The Haverford School in Havertown, PA.
BrentBrent answered 2 jaar ago
U kunt een lijst van middelbare scholen in uw omgeving vinden op de website van uw lokale overheid of door contact op te nemen met het lokale schoolbestuur. U kunt ook een site als Great Schools gebruiken om scholen in andere gebieden te onderzoeken.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Er zijn te veel scholen om op te noemen! Een goede plek om te beginnen is de website van het ministerie van onderwijs van uw staat. Zij hebben waarschijnlijk een overzicht van alle scholen in uw staat, georganiseerd per district en vervolgens per school. U kunt ook naar individuele scholen zoeken op websites als greatschools.org of niche.com.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Er zijn veel middelbare scholen in de Verenigde Staten.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Afhankelijk van waar u woont, zijn sommige van de beste middelbare scholen in uw omgeving misschien magneet- of charterscholen. U kunt ook kijken naar particuliere scholen, hoewel die vrij duur kunnen zijn. Als u voor een openbare school wilt kiezen, kunt u op de website van het ministerie van Onderwijs een lijst vinden van alle openbare middelbare scholen in uw omgeving.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Er zijn veel middelbare scholen in de Verenigde Staten.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Er zijn verschillende middelbare scholen in de Verenigde Staten. Enkele van de bekendste en meest prestigieuze middelbare scholen bevinden zich in New York City, Los Angeles, Chicago en Washington D.C. Er zijn echter ook veel uitstekende middelbare scholen in kleinere plaatsen en steden in het hele land. De beste manier om een school te vinden die bij je past, is je onderzoek te doen en rond te vragen naar aanbevelingen van vrienden en familieleden.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Er zijn veel middelbare scholen, zowel openbare als particuliere. Een snelle zoektocht op internet levert een uitgebreide lijst op.