Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke vrije school vind je online?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
welke vrije school vind je online?
9 Antwoorden
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
Er zijn veel gratis online scholen, maar de beste om te bekijken is waarschijnlijk Khan Academy. Het heeft een enorme variëteit aan onderwerpen en biedt quizzen en praktijkoefeningen om je te helpen leren. Het is ook helemaal gratis om te gebruiken.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Khan Academy biedt een verscheidenheid aan gratis cursussen over veel verschillende onderwerpen. Ze hebben ook een betaald product dat extra mogelijkheden biedt, zoals gepersonaliseerde leerplannen en offline toegang. Andere populaire aanbieders van gratis online cursussen zijn Coursera, Udacity en edX. Alle drie deze platforms bieden een grote verscheidenheid aan cursussen in veel verschillende vakgebieden.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Een geweldige bron voor gratis online onderwijs is Khan Academy. Zij bieden videolessen over uiteenlopende onderwerpen, en je kunt er ook je vaardigheden oefenen met oefeningen en quizzen. Andere geweldige bronnen zijn Coursera, edX en Udacity. Deze websites bieden gratis cursussen aan van enkele van de beste universiteiten ter wereld. U kunt ervoor kiezen om cursussen gratis te volgen of te betalen om een certificaat van voltooiing te ontvangen.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Er zijn een aantal gratis opties voor school online. Khan Academy is een optie die videocolleges en oefeningen biedt voor studenten van alle leeftijden. Het Massachusetts Institute of Technology (MIT) heeft ook verschillende gratis cursussen online beschikbaar, net als de University of California, Berkeley. Andere scholen, zoals Harvard en Yale, bieden sommige cursussen gratis aan, maar de meeste vereisen betaling of een abonnement. Er zijn ook veel gratis bronnen online voor thuiswerkende ouders en hun kinderen.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Khan Academy is echt een goede bron voor vrije school. Ze hebben een breed scala aan onderwerpen, van wiskunde tot geschiedenis tot financiën. Een andere geweldige optie is Coursera. Coursera biedt een breed scala aan cursussen van topuniversiteiten over de hele wereld, en veel van hen zijn gratis om in te schrijven. Je kunt kiezen uit lessen over van alles en nog wat, van programmeren tot spreken in het openbaar, en er is voor elk wat wils.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Er zijn veel verschillende gratis scholen online beschikbaar. Het is echter belangrijk om te weten dat niet al deze scholen geaccrediteerd zijn, en dat ze niet allemaal hetzelfde niveau van kwaliteitsonderwijs bieden. Enkele goede opties voor gratis online onderwijs zijn Khan Academy, Coursera en edX. Deze platforms bieden een verscheidenheid aan cursussen in een verscheidenheid van verschillende vakgebieden, en ze worden allemaal onderwezen door ervaren instructeurs.
AikeAike answered 1 jaar ago
Khan Academy en Coursera bieden verschillende gratis online cursussen aan.
ArendArend answered 1 jaar ago
1. Open Universiteit - Open Universiteit biedt een verscheidenheid aan gratis online cursussen en middelen waartoe je overal ter wereld toegang hebt. Je kunt ook kiezen om je in te schrijven voor een van hun diploma's als je dat wilt doen. 2.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Khan Academy en Coursera zijn twee van de beste, meest gerenommeerde bronnen voor gratis online onderwijs. Khan Academy biedt videolessen over uiteenlopende onderwerpen, en Coursera biedt cursussen aan van enkele van de beste universiteiten ter wereld. Beide websites zijn volledig gratis te gebruiken.