Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswelke vwo examen maak ik vandaag?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke vwo examen maak ik vandaag?
7 Antwoorden
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Doe je vandaag examen VWO? Uitstekend! Hier zijn wat tips om je te helpen het goed te doen   
  • Neem de avond ervoor voldoende rust 
  • - Eet een licht ontbijt en vermijd cafeïne 
  • - Kom vroeg naar het testcentrum zodat je genoeg tijd hebt om te ontspannen en je te installeren 
  • - Beantwoord elke vraag, zelfs als je het antwoord niet weet.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Ervan uitgaande dat u verwijst naar het Virtuele Windsor ontario Examen, is er geen reden om u zorgen te maken, log gewoon in op uw account en selecteer het juiste examen uit de beschikbare opties. Mocht u nog vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw examencoördinator.
TeunTeun answered 2 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag - het hangt er vanaf welk examen je doet!    Als je bijvoorbeeld de Verbal Workout Online (VWO) test doet, zijn er vier verschillende versies van het examen, elk met een andere focus. Dus afhankelijk van welke versie je neemt, zullen de vragen anders zijn    Op dezelfde manier, als je de Maths Workout Online (MWO) test maakt, zijn er ook vier verschillende versies van het examen.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van een verscheidenheid aan factoren, waaronder in welk land je bent en welke kwalificatie je neemt. Als algemene richtlijn geldt echter dat de meeste VWO-examens elk jaar in de eerste of tweede week van juni worden gepland. Dus als je vandaag examen doet, is dat waarschijnlijk ofwel het VWO Eindexamen (Eerste Examen) ofwel het VWO Tweede Tijdvak Examen (Tweede Tijdvak Examen).
ArendArend answered 1 jaar ago
Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, aangezien het examen dat je zult afleggen afhankelijk is van de specifieke vakken waarvoor je bent ingeschreven. Je kunt echter contact opnemen met je docent of de beheerder van je school om te weten te komen welk examen je gaat afleggen. Over het algemeen zijn de VWO-examens cumulatief of thematisch. Een cumulatief examen heeft betrekking op alle stof die in een vak wordt behandeld, terwijl een thematisch examen zich richt op specifieke onderwerpen binnen een vak.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Je maakt vandaag het VWO-examen! Het examen gaat over verschillende onderwerpen, waaronder: wiskunde, natuurkunde, biologie, en scheikunde. Zorg ervoor dat je potlood en papier meeneemt naar het examen, evenals eventueel benodigde rekenmachines.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Als je niet zeker weet welk examen je vandaag aflegt, zijn er een paar dingen die je kunt doen om erachter te komen. Kijk eerst op de website of het portaal van je school. Zij zouden een lijst moeten hebben met de komende examens en de bijbehorende vakken. Als je het nog steeds niet kunt vinden, vraag het dan aan je leraar of begeleider.