Bekijk VragenCategorie: onderwijswelke vwo profielen zijn er?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
welke vwo profielen zijn er?
8 Antwoorden
PieterPieter answered 2 jaar ago
Er zijn drie soorten Vwo profielen 
  1. Basisprofiel 
  2. Dit profiel is voor mensen die aan de slag willen met online leren en niet weten waar te beginnen. Het bevat de belangrijkste cursussen om een bedrijf te starten of ondernemer te worden 
  3. 2. Expert profiel 
  4. Dit profiel is voor mensen die meer kennis en vaardigheden willen opdoen om een succesvolle ondernemer of bedrijfseigenaar te worden. Het bevat meer geavanceerde cursussen en geeft je de mogelijkheid om je te specialiseren in een bepaald gebied van het bedrijfsleven 
  5. 3. Master profiel 
  6. Dit profiel is voor mensen die een expert willen worden in ondernemerschap en bedrijfsgroei.
DuukDuuk answered 2 jaar ago
Er zijn drie veel voorkomende profielen die leerlingen in het VWO kunnen hebben:  
  1. De recht-toe-recht-aan leerling met topcijfers in alle vakken. Ze werken hard en zijn meestal goed georganiseerd.
  2. 2. De leerling die moeite heeft met sommige vakken maar uitblinkt in andere. Dit type student is vaak erg creatief en heeft veel talenten.
  3. 3. De leerling die het in de meeste vakken goed doet, maar geen opvallende cijfers heeft. Dit type leerling is vaak betrouwbaar en consequent.
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
Er zijn drie algemene soorten vwo-profielen: het kunstprofiel, het bedrijfsprofiel en het wetenschapsprofiel. Binnen elk van deze drie categorieën zijn er vele specifieke soorten profielen. Het kunstprofiel is gericht op leerlingen die kunst, geesteswetenschappen of sociale wetenschappen willen studeren. Het business profiel is gericht op studenten die business of economie willen studeren. Het profiel wetenschappen is gericht op studenten die wiskunde, wetenschappen of techniek willen studeren.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
Er zijn drie gangbare typen vwo-profielen: het atheletische profiel, het evenwichtige profiel en het academische profiel. Het atheletische profiel wordt gekenmerkt door een hoog niveau van lichamelijke activiteit en een laag niveau van academische prestaties. Het evenwichtige profiel wordt gekenmerkt door een matig niveau van lichamelijke activiteit en academische prestaties. Het academische profiel wordt gekenmerkt door een laag niveau van lichamelijke activiteit en een hoog niveau van academische prestaties.
BramBram answered 2 jaar ago
Er zijn een paar verschillende soorten VWO-profielen: 1. Traffic profielen stellen je in staat om je verkeer te segmenteren op basis van criteria zoals browser, geolocatie, referrer, etc. Dit is nuttig voor het targeten van specifieke groepen bezoekers met verschillende ervaringen. 2. Met conversiedoelen kunt u conversies bijhouden en uw campagnes dienovereenkomstig optimaliseren. Er zijn verschillende soorten conversiedoelen, zoals verkopen, inschrijvingen, downloads en meer. 3. Met het bijhouden van de inkomsten kunt u zien hoeveel inkomsten uw campagnes genereren. Dit is handig om te begrijpen welke ervaringen het meest waardevol zijn voor uw bedrijf. 4. Administratieprofielen geven inzicht in wie verantwoordelijk is voor het beheren van VWO-accountinstellingen en gebruikers.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Er zijn drie hoofdtypen vwo-profielen 1) Het ondernemersprofiel is voor personen die een eigen bedrijf willen beginnen. Dit profiel is ontworpen om je te helpen de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om succesvol te zijn in het bedrijfsleven 2) Het internationale profiel is voor individuen die in een internationale omgeving willen werken. Dit profiel helpt u de vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om succesvol te zijn in een mondiale werkomgeving 3) Het profiel leiderschap is voor individuen die een carrière in management of leiderschap willen nastreven. Dit profiel helpt u de vaardigheden te ontwikkelen die u nodig hebt om een succesvol leider te zijn.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Er zijn drie soorten vwo-profielen: het atheïstische, het spirituele en het wetenschappelijke. Het atheïstische profiel wordt gekenmerkt door een gerichtheid op deze wereld en dit leven alleen. Het spirituele profiel wordt gekenmerkt door een gerichtheid op zowel deze wereld als de volgende wereld. Het wetenschappelijke profiel wordt gekenmerkt door een gerichtheid op alleen deze wereld, met de nadruk op het begrijpen en beheersen van natuurverschijnselen.
HesselHessel answered 1 jaar ago
Er zijn drie soorten vwo profielen: 1) Vwo A-profiel: Dit is het meest voorkomende profiel en is geschikt voor leerlingen die een algemene of vwo-opleiding willen volgen. 2) Vwo B-profiel: Dit is voor leerlingen die een meer specifieke studierichting willen volgen op universitair niveau. 3) Vwo C-profiel: Dit is voor leerlingen die aan de universiteit willen studeren, maar nog geen idee hebben over wat ze willen gaan doen.