Bekijk VragenCategorie: studiefinancieringWie betaalt een middelbare school?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
Wie betaalt een middelbare school?
4 Antwoorden
LuukLuuk answered 2 jaar ago
In de Verenigde Staten doen de belastingbetalers dat. De manier waarop het werkt is dat elke staat een departement van onderwijs heeft, en dat departement van onderwijs wordt gefinancierd door staats- en federale belastingen. Lokale belastingen financieren ook openbare scholen, maar het meeste geld komt van staats- en federale belastingen. Binnen elke staat zijn er meestal meerdere schooldistricten. De schooldistricten worden gefinancierd door lokale belastingen (afkomstig van onroerendgoedbelasting). Dus, in het algemeen betalen mensen die onroerend goed bezitten voor hun lokale openbare scholen via hun onroerend goed belastingen.
BramBram answered 2 jaar ago
Dat doen de belastingbetalers. In de Verenigde Staten komt ongeveer de helft van de financiering van openbare scholen van staats- en lokale belastingen, terwijl de andere helft van de federale overheid komt. Elke staat heeft echter zijn eigen systeem voor de financiering van scholen, dus het verschilt enigszins van staat tot staat.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Het collegegeld voor de middelbare school kan duur zijn, en het verschilt per staat en type middelbare school. Voor openbare scholen wordt het collegegeld vaak gefinancierd door de lokale of federale overheid. Bij particuliere of religieuze scholen wordt het schoolgeld meestal betaald door de ouders of de leerlingen.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
De belastingbetalers van de gemeente of het schooldistrict waar de middelbare school is gevestigd, betalen gewoonlijk voor de middelbare school.