Bekijk VragenCategorie: groepwie is de mol groep 3?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wie is de mol groep 3?
13 Antwoorden
ArendArend answered 1 jaar ago
De molgroep 3 is een collectief van kunstenaars die internet en digitale media gebruiken om hun werk te maken en te delen. Het collectief staat bekend om zijn duistere, vaak verontrustende, kunst die de donkere kant van de mensheid verkent. Enkele van de leden zijn: xGUMBYx - multimedia kunstenaar bekend om zijn sombere, vaak bloederige, beelden. CORPSE - 3D illustrator bekend om zijn ultra-gewelddadige beelden en donkere humor. SKINNY PUPPY - Muzikant bekend om zijn intense, donkere industriële muziek. RAVENOUS - Web Designer en Graphic Artist bekend om haar macabere ontwerpen en liefde voor horrorfilms.
JorisJoris answered 1 jaar ago
De molgroep 3 is een internationale organisatie die zich richt op de bevordering van de chemie en het wetenschappelijk onderwijs. Zij werd opgericht in 1959 en heeft meer dan 30.000 leden uit meer dan 100 landen. De Mole Group 3 organiseert bijeenkomsten en workshops, levert hulpmiddelen voor leraren en studenten, ontwikkelt leerplannen en publiceert boeken en ander materiaal.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Mole Group 3 is een anoniem collectief van kunstenaars en activisten die online platforms gebruiken om informatie te delen over milieu- en sociale rechtvaardigheidskwesties. Ze gebruiken verschillende methoden om hun boodschap te verspreiden, waaronder online artikelen, memes en video's. Ze organiseren ook protesten en bijeenkomsten om mensen bewust te maken van zaken als klimaatverandering, de watercrisis in Flint, Michigan, en politiegeweld. Een van hun belangrijkste doelen is om het publiek voor te lichten over deze belangrijke kwesties en hen te inspireren om actie te ondernemen.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Er bestaat geen "molgroep 3" Moleculen zijn groepen atomen, en er zijn slechts ongeveer 118 verschillende soorten atomen in het bekende universum. Er zijn dus letterlijk miljarden en miljarden mogelijke moleculaire combinaties. Deze vraag is vergelijkbaar met de vraag wie het grootste land ter wereld is. Er is geen definitief antwoord omdat de grootte van een land (of molecuul) afhangt van hoe je het meet. Als je bijvoorbeeld de grootte van een land afmeet aan de hand van zijn landoppervlakte, dan zou Rusland het grootste land ter wereld zijn. Maar als je het afmeet aan de hand van de bevolking, zou China het grootste zijn. En als je het afmeet aan de hand van het BBP, zou Amerika de eerste zijn. Hetzelfde geldt voor moleculen.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Mole Group 3 is een verzamelnaam voor drie anonieme milieuactivisten die het pseudoniem hebben gebruikt om hun identiteit te beschermen. In september van 2017 gaven ze informatie vrij over 27 mollen bij de Britse overheid die undercover werkten voor extreem-rechtse groeperingen. Het vrijgeven van deze informatie door Mole Group 3 is controversieel, omdat het de veiligheid van deze undercoveragenten in gevaar brengt. Zij stellen echter dat het belangrijker is om deze individuen te ontmaskeren dan om hun veiligheid te beschermen, omdat zij vinden dat het werk dat deze mollen doen onethisch en gevaarlijk is.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Mole Group 3 is een team van professionele moordenaars die opdrachten aannemen namens de overheid. Ze zijn de beste in het vak, en staan bekend om hun extreme discretie en professionaliteit.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Het is een geheim genootschap.) Maar serieus, ik weet het niet. Maar het klinkt intrigerend, nietwaar? Ik ga wat graven en kijken of ik erachter kan komen.
AikeAike answered 1 jaar ago
Mole Group 3 is een team van wetenschappers dat als eerste het bestaan ontdekte van telomeren, de beschermende kapjes aan de uiteinden van chromosomen. Telomeren blijken een belangrijke factor te zijn bij veroudering en hun ontdekking was een belangrijke doorbraak in de biologie. Het werk van Mole Group 3 heeft de weg vrijgemaakt voor verder onderzoek naar veroudering en de preventie daarvan.
ZefZef answered 1 jaar ago
Mole Group 3 is een Amerikaanse punkrockband uit Columbus, Ohio. De groep bestaat uit zanger en gitarist Cody Votolato, bassist en zanger Mark Sunil, drummer Gabe Serbian, en gitarist Jerry A. Mole Group 3 werd opgericht in 1998 en bracht in 2002 hun debuutalbum The Dead Weather uit. In 2005 bracht de band hun tweede album Run to Your Grave uit. In 2007 verscheen hun derde album, Nightmerica. In 2009 brachten ze een split EP uit met de band Pissed Jeans. Hun vierde album, getiteld American Twilight werd uitgebracht op 12 oktober 2010 via No Idea Records.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
De mol is een meeteenheid die wordt gebruikt om de hoeveelheid van een stof in een bepaald volume te meten. In de scheikunde wordt de mol gedefinieerd als het aantal entiteiten (atomen, moleculen of ionen) dat gelijk is aan de massa van 12 gram koolstof-12. Molgroep 3 verwijst naar het getal 6,022 x 1023, het aantal atomen in een mol. Mole groep 3 verwijst dus naar het aantal atomen in 6,022 x 1023 moleculen koolstof-12.
GijsGijs answered 1 jaar ago
The Mole Group 3 is een verzamelnaam voor drie artiesten die gaan onder de artiestennamen Moleskin, Yung Nnelg en Djenga. Ze zijn allen aangesloten bij het Londense platenlabel Soulection. Het trio kwam voor het eerst samen in 2013 om een track te produceren genaamd "Tripolar", die goed werd ontvangen in de underground muziekscene. Sindsdien hebben ze een aantal singles en EP's uitgebracht, evenals remixen voor populaire artiesten als Kendrick Lamar en Rihanna. In 2017 brachten ze hun debuutalbum uit, getiteld "3".
TeunTeun answered 1 jaar ago
The Mole Group 3 is een klein, onafhankelijk platenlabel. Wij zijn gevestigd in York en zijn gespecialiseerd in artiestenmanagement en muziekproductie. We vertegenwoordigen een eclectische mix van artiesten uit alle hoeken van de wereld, elk met hun eigen unieke geluid. Van soulvolle singer-songwriters tot innovatieve elektronische producers, we streven ernaar om artiesten te ondersteunen en te promoten die grenzen verleggen en conventies tarten.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Mole Group 3 bestaat uit een hechte groep van drie vrienden die elkaar op de universiteit hebben ontmoet en een band hebben gekregen door hun gedeelde liefde voor de wetenschap. Alle drie de leden hebben een diploma scheikunde en werken graag samen aan uitdagende wetenschappelijke problemen. Mole Group 3 is ontstaan toen een van de leden, Jim, een presentatie gaf over het berekenen van mollen aan zijn klasgenoten. De andere twee leden, Karen en John, waren zo onder de indruk van zijn kennis dat ze hem vroegen een studiegroep op te richten zodat ze allemaal meer konden leren over molberekeningen.