Bekijk VragenCategorie: groepwie is de mol groep 4?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

wie is de mol groep 4?

3 Antwoorden
BrendanBrendan answered 2 maanden ago

Er is geen Mol Groep 4. Dit is een fictieve organisatie uit de televisieshow The Hogan Family.

GerbenGerben answered 2 maanden ago

Mole Group 4 (MG4) is een 501(c)(3) non-profit organisatie die wetenschapsonderwijs biedt aan studenten in de Verenigde Staten en over de hele wereld.
 
MG4’s missie is het creëren van wetenschappelijk onderlegde burgers die weloverwogen beslissingen kunnen nemen over kritieke kwesties waar onze planeet mee te maken krijgt. Zij doen dit door het verstrekken van gratis middelen, met inbegrip van hands-on activiteiten en lessen, online video’s, en professionele ontwikkeling voor docenten.

GijsGijs answered 2 maanden ago

De molgroep 4 is een gilde van professionele dieven en huurmoordenaars in het videospel Guild Wars 2. De gilde is berucht om zijn hooggekwalificeerde leden en zijn succesvolle overvallen op grote doelwitten. De molgroep 4 is opgericht door vier leden van het oorspronkelijke Guild Wars 2-ontwikkelingsteam, die een leuke en uitdagende omgeving wilden creëren waar zijzelf en andere spelers plezier aan konden beleven. De gilde is sindsdien uitgegroeid tot een groep met vele topspelers van over de hele wereld. Hoewel de identiteit van de meeste leden geheim wordt gehouden, staat de mollengroep 4 bekend als bestaande uit enkele van de meest vaardige spelerskarakters in alle online gaming.