Bekijk VragenCategorie: lerarenwie is jouw leraar van het jaar?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie is jouw leraar van het jaar?
3 Antwoorden
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat er zoveel uitstekende leraren zijn. Ik zou zeggen dat mijn leraar van het jaar degene is die de grootste positieve invloed op me heeft gehad en die me heeft uitgedaagd om te leren en te groeien als persoon.   Er zijn veel kwaliteiten die ik in een goede leraar waardeer, maar enkele van de belangrijkste zijn empathie, intelligentie, passie en creativiteit. Deze kwaliteiten helpen om een dynamische en stimulerende leeromgeving te creëren die studenten aanmoedigt om voor zichzelf te denken en nieuwe ideeën te verkennen. Een goede leraar kan je leven veranderen door je nieuwe manieren te tonen om naar de wereld te kijken, en je te helpen je eigen stem te vinden.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Mevr. Lopez is mijn lerares van het jaar. Ze is een uitstekend rolmodel voor me geweest en heeft veel geduld met haar leerlingen getoond. Ze maakt leren leuk en interessant, en ik ga altijd met plezier naar haar les.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
Er zijn zoveel geweldige en inspirerende leraren dat het moeilijk is om er maar één te kiezen! Maar als ik het zou moeten beperken, zou ik moeten zeggen dat mijn leraar van het jaar mevrouw K is, mijn lerares wetenschappen in de vijfde klas. Mevrouw K is een ongelooflijke leraar voor zo veel redenen. Ze geeft echt om haar leerlingen en wil dat ze slagen op alle gebieden van hun leven, niet alleen op school. Ze is altijd bereid om extra moeite te doen voor haar leerlingen, of het nu na schooltijd is om ze te helpen met hun huiswerk of om een-op-een met ze te werken om ze te helpen een onderwerp beter te begrijpen.