Bekijk VragenCategorie: lerarenwie is juf jannie?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie is juf jannie?
4 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 jaar ago
Juf Jannie is een bekende en gerespecteerde onderwijzeres die al meer dan 20 jaar les geeft. Ze staat bekend om haar toewijding aan haar leerlingen en haar inzet om hen te helpen hun potentieel te bereiken. Juf Jannie heeft lesgegeven op zowel lager als middelbaar niveau, en ze heeft ook gewerkt als tutor en leerplanontwikkelaar. Naast haar onderwijservaring heeft juf Jannie ook gewerkt als mentor voor nieuwe leerkrachten en is ze actief geweest op het gebied van professionele ontwikkeling. Haar advies en begeleiding hebben veel leraren geholpen succesvol te worden in hun loopbaan. Juf Jannie is iemand die echt geeft om haar leerlingen en hun toekomstige succes.
GijsGijs answered 2 jaar ago
Jannie is een geweldige lerares! Ze maakt leren leuk en boeiend, en haar leerlingen lopen altijd weg met een enthousiast gevoel over wat ze hebben geleerd. Ze is geduldig en stemt haar lessen af op de unieke behoeften van elke student. Jannie geeft echt om haar leerlingen en gaat verder dan haar neus lang is om ervoor te zorgen dat ze slagen.
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
Juf Jannie is een geweldige juf die haar leven heeft gewijd aan het helpen van leerlingen. Ze geeft al meer dan 25 jaar les en ze staat bekend om haar vermogen om leerlingen te betrekken en hen te helpen leren. Ze is een mentor voor veel studenten, en ze heeft een passie voor lesgeven die duidelijk naar voren komt in alles wat ze doet.
ArendArend answered 1 jaar ago
Jannie is een lerares die al meer dan 15 jaar lesgeeft. Momenteel is ze wiskundelerares op een middelbare school in de Verenigde Staten. Jannie houdt ervan haar leerlingen te helpen leren en groeien. Ze gelooft dat alle leerlingen succesvol kunnen leren met de juiste ondersteuning en instructie. In haar klas moedigt ze haar leerlingen aan om vragen te stellen en samen naar oplossingen te zoeken. Jannie is zelf ook een fervent leerling. Ze blijft groeien als leerkracht door het volgen van cursussen en workshops gedurende het hele jaar. Ze leest ook graag en leert graag over nieuwe onderwijsstrategieën.