Bekijk VragenCategorie: lerarenwie is juf roos?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wie is juf roos?
8 Antwoorden
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Miss Rose is een fictief personage gecreëerd door auteur L. Frank Baum in zijn kinderroman The Wonderful Wizard of Oz. Zij is een jong meisje dat met haar wrede stiefmoeder en twee stiefzussen in het Land van Oz woont. Nadat ze van de tovenaar een magische zilveren schoen heeft gekregen, reist ze naar Emerald City om hem te vragen hoe ze naar haar familie kan terugkeren.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Miss Rose is een fictief personage uit de roman "To Kill a Mockingbird" van Harper Lee. Zij is de geliefde van Jem Finch en wordt beschreven als mooi, met lang haar dat ze in pijpenkrullen draagt. In de roman begint Jem gevoelens te krijgen voor Miss Rose nadat hij haar heeft gezien op een kerkfeest en later vraagt hij Scout hem te helpen haar mee uit te vragen. Scout helpt Jem door een briefje te schrijven waarin hij Miss Rose vraagt met hem uit te gaan, maar wanneer Miss Rose het briefje leest slaat ze zijn aanbod af.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Juffrouw Roos is een fictief personage in de Harry Potter-serie. Ze is een Slytherin studente die prefect wordt in haar vijfde jaar.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Miss Rose is een fictief personage in het boek Charlie and the Chocolate Factory van Roald Dahl. Zij is een van de vijf kinderen die een rondleiding door Willy Wonka's chocoladefabriek winnen. In de verfilming van 1971 wordt ze vertolkt door Denise Nickerson.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Miss Rose is een fictief personage in de roman "Tess of the d'Urbervilles" van Thomas Hardy. Tess, de hoofdpersoon, ontmoet Miss Rose als jong meisje en wordt sterk door haar beïnvloed. Miss Rose is een voorbeeld van vrouwelijke onafhankelijkheid en vrijheid. Ze verwerpt de traditionele rolpatronen en leeft op haar eigen voorwaarden.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
Juffrouw Roos is een fictief personage in de Harry Potter serie. Zij is een Hufflepuff leerlinge die in 1991 op de school werd gesorteerd. Ze verschijnt voor het eerst in het tweede boek en de tweede film, Harry Potter en de Geheime Kamer, als een portret aan de muur van een van de gangen van Zweinstein. In Vuurbeker wordt ze van vlees en bloed wanneer haar schilderij wordt gebruikt om Sirius Black uit Azkaban te bevrijden. In Orde van de Feniks neemt ze deel aan Perkamentus' Leger, en na de terugkeer van Voldemort vecht ze mee in de Slag om Zweinstein. Miss Rose is een van de drie bekende portretten die hun schilderij kunnen verlaten (de anderen zijn Sir Cadogan en The Fat Lady).
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Miss Rose is een anonieme blogger en auteur die schrijft over gezondheid, fitness en lifestyle. Ze heeft een grote aanhang op haar blog en social media platforms.
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Miss Rose is een raadselachtige persoonlijkheid die haar identiteit verborgen heeft gehouden. Ze staat bekend om haar schoonheid en haar unieke benadering van make-up artieste. Haar tutorials hebben een grote aanhang op YouTube, en ze heeft veel jonge vrouwen geïnspireerd om hun creatieve mogelijkheden te verkennen. Hoewel er weinig bekend is over haar persoonlijke leven, wordt ze alom gerespecteerd binnen de schoonheidsindustrie.