Bekijk VragenCategorie: lerarenwie is meester morya?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wie is meester morya?
3 Antwoorden
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommigen zeggen dat Meester Morya een Himalaya-meester is die al vele eeuwen leeft, terwijl anderen geloven dat hij een opgestegen meester is die niet langer in fysieke vorm is. Weer anderen zeggen dat hij een collectief bewustzijn of energiewezen is dat toeziet op de spirituele ontwikkeling van de mensheid. Er zijn vele verhalen en legenden over Meester Morya en zijn leringen, maar uiteindelijk is het aan ieder individu om te beslissen wie of wat hij volgens hem is.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Morya is een term die in verschillende spirituele tradities wordt gebruikt, waaronder het Hindoeïsme en de Theosofie, en kan verwijzen naar verschillende wezens of concepten. Sommigen zeggen dat Morya een van de opgestegen meesters is, terwijl anderen geloven dat hij de stichter is van een oude beschaving die vele duizenden jaren geleden op aarde bestond. Er bestaan veel verhalen en legenden over Morya, en zijn identiteit blijft voor de meeste mensen een mysterie.
BramBram answered 1 jaar ago
Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Sommigen zeggen dat Meester Morya de stichter is van de Theosofische Vereniging, terwijl anderen geloven dat hij een spiritueel wezen is dat nooit op Aarde is geïncarneerd. Weer anderen beweren dat hij een opgestegen meester is die mensen helpt verlichting te bereiken. Er is niet één goed of fout antwoord - het is aan ieder individu om te beslissen wie of wat hij of zij gelooft dat Meester Morya is.