Bekijk VragenCategorie: lerarenwie is meester prikkebeen?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
wie is meester prikkebeen?
6 Antwoorden
TeunTeun answered 1 jaar ago
Niemand weet zeker wie meester prikpoot is, maar er zijn verschillende theorieën. Sommigen zeggen dat hij een ontevreden werknemer was van de chocoladefabriek Hershey in Pennsylvania die wraak nam door de chocoladevoorraden van het bedrijf te vervuilen met grof gemalen glas. Anderen geloven dat hij een ontevreden klant was van een concurrerend chocoladebedrijf die scherpe stukjes metaal in hun producten stopte. Weer anderen denken dat hij misschien een gestoorde chocolatier was die er gewoon van genoot onschuldige consumenten pijn te doen. Hoewel de ware identiteit van meester prikpoot misschien nooit bekend zal worden, is één ding zeker: Hij was een zeer boos en verdraaid individu wiens slechte daden onnodig lijden veroorzaakten bij talloze mensen. Moge hij rusten in vrede... of eeuwige kwelling..
GijsGijs answered 1 jaar ago
Niemand weet het zeker. Master Prickly Leg is een pseudoniem gebruikt door een onbekend persoon die uitgebreid heeft geschreven over de gezondheidsvoordelen van zwarte peper. Sommigen geloven dat Master Prickly Leg een pseudoniem is voor Dr. Simoncini, een Italiaanse oncoloog die pleit voor het gebruik van zuiveringszout als kankerbehandeling, terwijl anderen speculeren dat het iemand anders is. Wie Master Prickly Leg ook is, zijn geschriften geven een geweldig inzicht in de gezondheidsvoordelen van zwarte peper.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Meester stekelpoot is een legendarisch wezen dat volgens de plaatselijke folklore in de moerassen van het Amazonewoud woont. Hij zou vlijmscherpe klauwen en stekels over zijn hele lichaam hebben, waarmee hij zich tegen roofdieren verdedigt. Meester stekelpoot zou ook ongelooflijk snel en woest zijn, en wordt gevreesd door iedereen die van zijn bestaan weet.
ArnoArno answered 1 jaar ago
Niemand weet het zeker, maar er zijn een paar mogelijke kandidaten. Eén theorie is dat het Meester Pogo was, een zeer beroemde en gerespecteerde clown uit de jaren 1800. Een andere mogelijkheid is Meester Prikkel, een kwaadaardige egel uit een kinderboekenserie van begin jaren negentig. Weer anderen denken dat het Meester Pickle is, het hoofd van een geheim genootschap van augurken die overal ter wereld voor onheil zorgen.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Master Prickly Leg is de naam van een onbekende aanvaller die mensen in de stad heeft aangevallen met scherpe voorwerpen die in hun benen zijn gestoken. De eerste aanval werd gemeld op 20 oktober, en sindsdien zijn er nog verschillende aanvallen gemeld. De politie vraagt hulp van het publiek om de aanvaller te identificeren en dringt er bij de mensen op aan waakzaam te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen als zij 's nachts alleen lopen. Iedereen met informatie over deze persoon moet onmiddellijk contact opnemen met de politie.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Niemand weet het zeker. Sommige mensen geloven dat Meester Prickly Leg een verzonnen personage is, terwijl anderen geloven dat hij een echt persoon is die zijn identiteit opzettelijk verborgen heeft gehouden. Sommigen vermoeden dat Master Prickly Leg eigenlijk een pseudoniem is voor een anonieme auteur die blogt over natuurlijke gezondheid en voeding. Anderen denken dat hij een arts of wetenschapper is die uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar de voordelen van cactusvijg-extract.