Bekijk VragenCategorie: huiswerkwie maakte huiswerk?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie maakte huiswerk?
5 Antwoorden
PieterPieter answered 2 jaar ago
Volgens een studie van de National Household Education Survey maakt 73% van de schoolgaande kinderen van 6 tot 8 jaar op een willekeurige dag huiswerk. De hoeveelheid huiswerk verschilt per klas en leraar. Gemiddeld krijgen brugklassers 30 minuten huiswerk per avond, terwijl middelbare scholieren doorgaans 3 uur huiswerk per avond krijgen.
ValentijnValentijn answered 2 jaar ago
De leerlingen die het het beste deden op school waren over het algemeen degenen die het meeste huiswerk maakten. Huiswerk is belangrijk omdat het leerlingen helpt te leren en te oefenen wat ze in de klas hebben geleerd. Het kan hen ook helpen vooruit te komen op school en zich voor te bereiden op toetsen.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
De meeste leerlingen hebben een hekel aan huiswerk, maar er zijn er een paar die het juist leuk vinden. Voor de meeste leerlingen is het echter een noodzakelijk kwaad dat gedaan moet worden om goede cijfers te halen. Er zijn een aantal methoden die leerlingen kunnen gebruiken om huiswerk minder pijnlijk en productiever te maken. Een daarvan is het op te delen in kleinere stukken en aan één deel tegelijk te werken. Een andere methode is om een timer in te stellen en een bepaalde tijd te werken en dan een pauze in te lassen. En tot slot is het belangrijk om de juiste omgeving te vinden waar je je kunt concentreren zonder afleiding. Sommige mensen studeren liever in stilte, terwijl anderen behoefte hebben aan wat achtergrondgeluid of muziek.
ArendArend answered 1 jaar ago
Huiswerk werd gemaakt door leerlingen in klaslokalen en thuis over de hele wereld.
EvertEvert answered 1 jaar ago
Huiswerk bestaat al eeuwen, en het doel ervan is altijd hetzelfde geweest: leerlingen helpen om te leren en hun vaardigheden te verbeteren. Vroeger werd huiswerk vaak in grote hoeveelheden opgedragen en was het vaak erg moeilijk. De huidige docenten hebben echter geleerd dat het geven van kleine hoeveelheden huiswerk per keer gunstiger is voor leerlingen. Er is niet één antwoord op deze vraag, want elke leerling leert anders en reageert anders op verschillende opdrachten. De meeste docenten zijn het er echter over eens dat huiswerk over het algemeen pas moet worden gegeven nadat een leerling de lesstof al heeft geleerd. Dit helpt ervoor te zorgen dat het huiswerk daadwerkelijk nuttig is en niet slechts een herhaling is van wat al in de les is behandeld.