Bekijk VragenCategorie: huiswerkwie maakte huiswerk?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago
wie maakte huiswerk?
3 Antwoorden
PieterPieter answered 2 maanden ago
Volgens een studie van de National Household Education Survey maakt 73% van de schoolgaande kinderen van 6 tot 8 jaar op een willekeurige dag huiswerk. De hoeveelheid huiswerk verschilt per klas en leraar. Gemiddeld krijgen brugklassers 30 minuten huiswerk per avond, terwijl middelbare scholieren doorgaans 3 uur huiswerk per avond krijgen.
ValentijnValentijn answered 2 maanden ago
De leerlingen die het het beste deden op school waren over het algemeen degenen die het meeste huiswerk maakten. Huiswerk is belangrijk omdat het leerlingen helpt te leren en te oefenen wat ze in de klas hebben geleerd. Het kan hen ook helpen vooruit te komen op school en zich voor te bereiden op toetsen.
DouweDouwe answered 2 maanden ago
De meeste leerlingen hebben een hekel aan huiswerk, maar er zijn er een paar die het juist leuk vinden. Voor de meeste leerlingen is het echter een noodzakelijk kwaad dat gedaan moet worden om goede cijfers te halen. Er zijn een aantal methoden die leerlingen kunnen gebruiken om huiswerk minder pijnlijk en productiever te maken. Een daarvan is het op te delen in kleinere stukken en aan één deel tegelijk te werken. Een andere methode is om een timer in te stellen en een bepaalde tijd te werken en dan een pauze in te lassen. En tot slot is het belangrijk om de juiste omgeving te vinden waar je je kunt concentreren zonder afleiding. Sommige mensen studeren liever in stilte, terwijl anderen behoefte hebben aan wat achtergrondgeluid of muziek.