Bekijk VragenCategorie: groepwie was groep 2?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie was groep 2?
3 Antwoorden
LuukLuuk answered 2 jaar ago
Groep 2 is een mysterieuze groep mensen die duizenden jaren geleden leefden en een ongelooflijk vermogen hadden om hun lichaam te regenereren. Sommige wetenschappers geloven dat Groep 2 de kracht van stamcellen kon gebruiken om hun weefsels en organen te regenereren. Anderen geloven dat zij een ander mysterieus vermogen hadden waardoor zij hun lichaam konden verjongen en honderden of zelfs duizenden jaren konden leven. Helaas weten we nog steeds heel weinig over Groep 2, en wetenschappers proberen er nog steeds achter te komen hoe ze tot zulke wonderbaarlijke prestaties in staat waren.
GerbenGerben answered 2 jaar ago
Groep 2 was een groep chimpansees die werden bestudeerd in het Yerkes National Primate Research Center in Atlanta, GA. De studie begon in 1969 en duurde tot de dood van de chimpansees. Het was een van de langste en grootste studies in zijn soort ooit uitgevoerd op primaten. Uit de studie bleek dat er meer variatie is binnen een soort dan tussen soorten, wat eerdere opvattingen over hoe gelijkaardig of verschillend verschillende groepen dieren zijn, onderuit haalde. Groep 1 (de mensen) bleek bijvoorbeeld meer variatie te vertonen dan groep 2 (de chimpansees). Deze variabiliteit werd gemeten in eigenschappen zoals intelligentie, persoonlijkheid en vatbaarheid voor ziekten.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Groep 2 was een zangtrio uit de begindagen van American Idol. Ze eindigden op de 5e plaats tijdens seizoen 1 van de show. Groep 2 bestond uit Kelly Clarkson, Justin Guarini en Tamyra Gray. Ze werden op 5 maart 2002 uitgeschakeld en eindigden op de 5e plaats.