Bekijk VragenCategorie: lerarenwie zijn juf roos en gijs?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wie zijn juf roos en gijs?
6 Antwoorden
DaafDaaf answered 2 jaar ago
Juf Roos en Gijs is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Annie M.G. Schmidt en geïllustreerd door Fiep Westendorp. De boeken volgen het alledaagse leven van twee jonge meisjes, Roosje (Juf Roos) en Gijsje (Gijs), terwijl ze de ups en downs van de kindertijd meemaken.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
Miss Rose is een chocoladebedrijf dat in 1920 in Nederland is begonnen. Het is nu eigendom van de Zwitserse chocolatier Lindt & Sprungli. Gijs is een chocolademerk van Miss Rose. Het is een hoge kwaliteit donkere chocolade die speciaal is ontworpen om goed te combineren met rode wijn.
WillemWillem answered 1 jaar ago
Miss Rose is een Nederlands cosmeticabedrijf en Gijs is een van hun mascottes. Hij is een stripfiguur met roze wangen en een grote glimlach, en hij draagt altijd een roze roos in zijn haar. Miss Rose werd opgericht in 1959 en vandaag de dag verkopen ze producten in meer dan 60 landen over de hele wereld. Hun producten zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals fruit, bloemen, kruiden en essentiële oliën.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Miss Rose is een Nederlandse lifestyle en beauty vlogger met meer dan 1 miljoen YouTube abonnees. Ze post video's over haar, make-up, mode en gezondheid & fitness. Gijs is een Belgische YouTuber die video's over gaming, gadgets en how to's maakt. Hij heeft meer dan 2 miljoen abonnees op zijn kanaal.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Miss Rose is een Nederlandse lifestyle goeroe en Gijs is haar trouwe sidekick. Samen delen ze tips en trucs voor een leuke, stijlvolle en gezonde levensstijl - met de nadruk op leven binnen het budget. Roos heeft een achtergrond in modeontwerp en ze heeft gewerkt als kostuumontwerper voor theaterproducties. Gijs heeft een marketing en bedrijfskundige achtergrond. Nadat ze elkaar via gemeenschappelijke vrienden hadden ontmoet, begonnen de twee samen te werken aan het creëren van content voor hun blog, Miss Rose & Gijs.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
Juffrouw Roos en Gijs zijn twee personages uit de Nederlandse kinderboekenserie van Annie M.G. Schmidt. Juffrouw Roos is een strenge en no-nonsense onderwijzeres, terwijl Gijs haar stuntelende maar sympathieke assistent is. De boeken volgen hun komische avonturen terwijl ze hun leerlingen les proberen te geven in het absurd gekke stadje Spijkerwoude.